Antena Căutare

Un tanar a fost salvat dintr-o masina in flacari. Politistii cred ca a fost tentativa de suicid

Imagini cumplite, la iesirea din Arad, pe un camp din apropierea padurii Ceala. Un trecator a inlemnit cand a vazut un tanar care iese linistit dintr-o masina in flacari. Asta in ciuda faptului ca si hainele de pe el ardeau. Ingrozit, martorul a sunat imediat la 112.

Medicii SMURD au sosit imediat la fata locului. L-au gasit pe tanar intins pe camp. Abia la spital si-au dat seama cat de serioase sunt ranile si cat de norocos a fost ca a putut sa iasa din masina in flacari.

Starea tanarului era extrem de grava, acesta avea arsuri pe 95% din suprafata corpului. Medicii au descoperit si o plaga injunghiata. Rana de cutit ii face pe politisti sa creada ca au de-a face cu o tentativa de suicid. Din masina tanarului n-au reusit sa recupereze mare lucru.

Politistii au reusit sa afle indentitatea barbatului. Ei merg deocamdata pe varianta unui suicid, iar cauza pare a fi o deceptie in dragoste.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

FBI si Secret Service, pe urmele hackerilor romani: 120 de perchezitii in Bucuresti si 7 judete... Accident grav intre Baia Mare si Satu Mare: O femeie a murit si doi copii au fost grav raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x