Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

„Dorel” lovește din nou! Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără apă și fără curent, după ce a făcut accident cu mașina

„Dorel” lovește din nou! Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără curent și apă! Este isprava unui tânăr din Rovinari care s-a urcat la volan băut. Din cauza alcoolului, acesta n-a mai văzut drumul și a luat la rând stâlpii de electricitate și un hidrant.

Dorel” lovește din nou! Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără curent și apă! Este isprava unui tânăr din Rovinari care s-a urcat la volan băut. Din cauza alcoolului, acesta n-a mai văzut drumul și a luat la rând stâlpii de electricitate și un hidrant.

După ce a băut bine într-un bar din localitate, bărbatul de 33 de ani a plecat la plimbare pe străzile din oraș. Cu maşina, deși abia se ținea pe picioare. În periplul lui prin Rovinari, a lovit un hidrant, dar şi doi stâlpi de electricitate, pe care i-a retezat. Un cartier întreg a rămas fără curent electric, dar şi fără apă.

În cele din urmă, mașina s-a oprit într-un gard. Şoferul a dispărut urgent de la accident. După o noapte de căutări pe străzi, dar şi pe calea ferată, poliţiştii l-au găsit acasă.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de politişti la domiciliu, iar în urma testarii cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,71 grame/litru alcool pur în aerul expirat.

Pagubele provocate de tânăr cu mașina se ridică la câteva zeci de mii de lei. Politiştii i-au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Până atunci, un cartier ntreg a rămas fără apă și energie electrică. Polițiștii încă n-au luat nicio măsură împotriva șoferului.

Recomandari