Antena Căutare

„Dorel” lovește din nou! Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără apă și fără curent, după ce a făcut accident cu mașina

„Dorel” lovește din nou! Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără curent și apă! Este isprava unui tânăr din Rovinari care s-a urcat la volan băut. Din cauza alcoolului, acesta n-a mai văzut drumul și a luat la rând stâlpii de electricitate și un hidrant.

Dorel” lovește din nou! Un tânăr a lăsat un cartier întreg fără curent și apă! Este isprava unui tânăr din Rovinari care s-a urcat la volan băut. Din cauza alcoolului, acesta n-a mai văzut drumul și a luat la rând stâlpii de electricitate și un hidrant.

După ce a băut bine într-un bar din localitate, bărbatul de 33 de ani a plecat la plimbare pe străzile din oraș. Cu maşina, deși abia se ținea pe picioare. În periplul lui prin Rovinari, a lovit un hidrant, dar şi doi stâlpi de electricitate, pe care i-a retezat. Un cartier întreg a rămas fără curent electric, dar şi fără apă.

În cele din urmă, mașina s-a oprit într-un gard. Şoferul a dispărut urgent de la accident. După o noapte de căutări pe străzi, dar şi pe calea ferată, poliţiştii l-au găsit acasă.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de politişti la domiciliu, iar în urma testarii cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,71 grame/litru alcool pur în aerul expirat.

Pagubele provocate de tânăr cu mașina se ridică la câteva zeci de mii de lei. Politiştii i-au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Până atunci, un cartier ntreg a rămas fără apă și energie electrică. Polițiștii încă n-au luat nicio măsură împotriva șoferului.

Lucrările de refacere a Palatului Episcopal din Oradea, mistuit de flăcări, au început. De unde vin banii investiți... Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre STAGIUL MILITAR obligatoriu! Tinerii din România așteptau declarația ministrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x