Antena Căutare

A muncit pe rupte ani de zile ca să-și cumpere un apartament, dar fosta iubită i-a furat toți banii. Cum a rămas un tânără fără 300.000 de lei 

Alina Popa, o femeie din Iași, a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a fost găsită vinovată de înșelăciune și acces ilegal la un sistem informatic. Mai exact, aceasta a sustras bani din contul fostului ei iubit. 

A muncit pe rupte ani de zile ca să-și cumpere un apartament, dar fosta iubită i-a furat toți banii. Cum a rămas un tânără fără 300.000 de lei 
A muncit pe rupte ani de zile ca să-și cumpere un apartament, dar fosta iubită i-a furat toți banii. Cum a rămas un tânără fără 300.000 de lei

Adrian D., fostul iubit al femeii, a depus o plângere penală împotriva iubitei lui, după ce și-a dat seama că a rămas fără bani.

Alina și Adrian au fost împreună în perioada 2003-2011, iar în 2008, bărbatul și-a deschis un cont bancar la o bancă la care lucra partenera sa. A început să depună mai multe sume de bani, din dorința de a strânge o sumă importantă pentru a-și achiziționa un apartament. Ba mai mult, atunci când avea sume mai mari de depus, el îi trimitea direct iubitei lui.

În 2009, însă, el a descoperit că în contul lui au loc tranzacții suspecte. A continuat, însă, să-i trimită bani femeii, chiar și după ce s-au despărțit ei, în 2013.

”În 2013, Popa Alina Mihaela l-a întrebat de mai multe ori pe A.D., manifestând chiar o anumită insistenţă, de ce nu mai făcea depuneri în cont la BCR şi când urma să facă următoarea depunere. Întrucât atitudinea inculpatei i-a trezit anumite suspiciuni, persoana vătămată a mers personal la bancă pe 14 noiembrie 2013 pentru a verifica exact suma de bani pe care o avea în cont, ocazie cu care a constatat că mai avea aproximativ 200 de lei”, se arată în rechizitoriu. Suma totală sustrasă de funcţionara bancară s-a ridicat la aproximativ 320.000 de lei, potrivit Adevărul.

Deși tânăra i-a spus că îi va returna banii și a fost de acord să meargă la notar ca să-și recunoască datoria, Adrian și-a mai primit doar 4.500 de lei.

Procurorii au stabilit că Alina Popa ar fi făcut diverse plăţi din banii fostului iubit, cum ar fi restituirea unui împrumut, cumpărarea de produse Oriflame sau Amway, rate, achitarea facturilor către furnizorii de utilităţi etc. Înainte de a fi condamnată, ieşeanca a renunţat la locul de muncă. Astfel, ea a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

Un copil de 11 luni și o femeie, spulberați de o mașină, în județul Iași! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! V... Cum va circula metroul de Crăciun și de Revelion. Metrorex, anunț de ultimă oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x