Antena Căutare

Un tânăr de 16 ani a născocit o poveste pentru a fi transportat la domiciliu de către Poliție! Minorul nu avea bani

Un copil de 16 ani a apelat numărul de urgență 112 pentru a putea fi transportat acasă pe gratis. Minorul nu avea bani, iar aceasta a fost singura soluție.

Un copil de 16 ani a apelat numărul de urgență 112 pentru a putea fi transportat acasă pe gratis. Minorul nu avea bani, iar aceasta a fost singura soluție.

Tânărul le-a spus polițiștilor faptul că un grup de străini l-au urcat cu forța într-o mașină, în zona Gara de Nord și l-au abandonat în comuna Cernica din județul Ilfov.

Polițiștii au cercetat cazul și au aflat că minorul a apelat numărul de urgență deoarece nu avea bani să ajungă la domiciliu. Autoritățile au refăcut traseul tânărului cu ajutorul camerelor de supraveghere din interioul Gării de Nord și au reușit să elucideza cazul.

În scurt timp, tânărul a fost depistat de către un echipaj al Poliţiei Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind preluat de poliţiştii Secţiei 3. Simultan cu operaţiunea de căutare, cu sprijinul Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi, au fost ridicate şi vizionate imagini surprinse în interiorul gării. Astfel a fost stabilit traseul tânărului, dar şi persoanele cu care acesta a interacţionat. A fost identificat un bărbat care a vorbit cu minorul, după care au părăsit împreună staţia de tren. Din investigaţii şi audieri a rezultat că tânărul a fost găzduit peste noapte de către această persoană. Dimineaţa l-a pus în legătură cu o femeie. Aceasta l-a condus la o fermă din zona Cernica, unde minorul intenţiona să se angajeze”, precizează Poliția Capitalei.

Minorul a recunoscut în timpul audierilor faptul că nu a fost victima unei infracțiuni.

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România... Poliţia Română, de Ziua europeană împotriva traficului de persoane: 595 de suspecţi, cercetaţi în primele 9 luni ale anu...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x