Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident teribil! Prietenul lui, care conducea, a pierdut controlul autoturismului

Un tânăr în vârstă de 20 ani s-a stins din viață, miercuri dimineață, după ce prietenul său, de aceeași vârstă, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea și a intrat într-un cap de pod.

Totul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul ore 4.15, pe DN19, în dreptul localității Cadea. Din păcate, însă, medicii ajunși la fața locului n-au putut să-i salveze viața tânărului, rănile sale fiind incompatibile cu viața.


Forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea pasagerului de pe locul din dreapta şoferului, rămas captiv în autoturismul avariat şi la efectuarea manevrelor de resuscitare a acestuia, însă, din nefericire, tânărul, în vârstă de 20 de ani, aflat în stop cardio – respirator, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia”, arată un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, conform banatulazi.ro.

Şoferul, care prezenta un traumatism cranio – frontal, a fost asistat medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Acum, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Recomandari