Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident teribil! Prietenul lui, care conducea, a pierdut controlul autoturismului

Un tânăr în vârstă de 20 ani s-a stins din viață, miercuri dimineață, după ce prietenul său, de aceeași vârstă, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea și a intrat într-un cap de pod.

Totul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul ore 4.15, pe DN19, în dreptul localității Cadea. Din păcate, însă, medicii ajunși la fața locului n-au putut să-i salveze viața tânărului, rănile sale fiind incompatibile cu viața.


Forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea pasagerului de pe locul din dreapta şoferului, rămas captiv în autoturismul avariat şi la efectuarea manevrelor de resuscitare a acestuia, însă, din nefericire, tânărul, în vârstă de 20 de ani, aflat în stop cardio – respirator, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia”, arată un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, conform banatulazi.ro.

Şoferul, care prezenta un traumatism cranio – frontal, a fost asistat medical și transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Acum, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri