Căutare Live

A INTRAT cu motocicleta în mulțime! Ce au DESCOPERIT polițiștii, după ce l-au PRINS pe tânărul teribilist

Scene şocante, aseară, în centrul oraşului Baia Mare! Un motociclist a demarat în trombă şi a intrat în plin în oamenii prezenţi la un festival cultural. Trei dintre ei au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Motociclistul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti în mai puțin de jumătate de oră

Scene şocante, aseară, în centrul oraşului Baia Mare! Un motociclist a demarat în trombă şi a intrat în plin în oamenii prezenţi la un festival cultural. Trei dintre ei au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Motociclistul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti în mai puțin de jumătate de oră.

Motociclistul s-a oprit doar după ce s-a izbit de un alt coş de gunoi. A căzut, şi mai mulţi trecători au sărit să-l imobilizeze. A reuşit să fugă, dar a fost prins în scurt timp.

Poliţiştii au descoperit că el nu deţinea niciun fel de permis de conducere.

A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost reţinut şi i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, refuzul de a i se preleva mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... O ADOLESCENTĂ din Iasi a ajuns marioneta unui PUSCĂRIAȘ! În doar câteva zile, fata a reușit să strângă sume IMPRESIONANT...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri