A INTRAT cu motocicleta în mulțime! Ce au DESCOPERIT polițiștii, după ce l-au PRINS pe tânărul teribilist

Scene şocante, aseară, în centrul oraşului Baia Mare! Un motociclist a demarat în trombă şi a intrat în plin în oamenii prezenţi la un festival cultural. Trei dintre ei au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Motociclistul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti în mai puțin de jumătate de oră

Scene şocante, aseară, în centrul oraşului Baia Mare! Un motociclist a demarat în trombă şi a intrat în plin în oamenii prezenţi la un festival cultural. Trei dintre ei au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Motociclistul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti în mai puțin de jumătate de oră.

Motociclistul s-a oprit doar după ce s-a izbit de un alt coş de gunoi. A căzut, şi mai mulţi trecători au sărit să-l imobilizeze. A reuşit să fugă, dar a fost prins în scurt timp.

Poliţiştii au descoperit că el nu deţinea niciun fel de permis de conducere.

A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost reţinut şi i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, refuzul de a i se preleva mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri