Căutare Live

Descoperire macabră într-o casă abandonată! Un tânăr, găsit mort: ”Prietenii lui nu vor să spună ce s-a întâmplat!”

Descoperire macabră a fost făcută într-o casă abandonată din localitatea Periam, județul Timiș, unde un băiat de 15 ani a fost găsit mort în condiții suspecte. 

Descoperire macabră a fost făcută într-o casă abandonată din localitatea Periam, județul Timiș, unde un băiat de 15 ani a fost găsit mort în condiții suspecte.

Adolescentul de doar 15 ani, pe nume Paul Covaci, a fost găsit mort în condiții suspecte, iar acum apropiații încearcă să afle ce s-a întâmplat, conform unui mesaj făcut public pe rețelele de socializare.

”În Periam, județul Timiș, un băiat de 15 ani a fost găsit mort într-o casă abandonată, în condiții suspecte, vânt și plin de julituri. El dispăruse de acasă de sâmbătă, iar prietenii lui nu vor să spună ce s-a întâmplat.”, este mesajul postat într-un grup de Facebook.

Ulterior, au apărut voci care au susținut că tânărul ar fi murit după ce ar fi fumat ceva, el fiind bolnav cu inima.

Acum, însă, părinții, dar și autoritățile încearcă să afle ce s-a întâmplat cu tânărul.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Un avion plin cu români a aterizat DE URGENȚĂ! Au fost activate măștile de oxigen! Care este starea pasagerilor și ce a...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri