Antena Căutare

Cine este șoferul care a provocat accidentul cu cinci victime din Mamaia. În maşina lui s-au găsit mai multe pliculeţe cu substanţe interzise

Un tânăr şofer a provocat un accident cu trei maşini în Mamaia şi a băgat în spital cinci oameni, printre care şi o fetiţă în vârstă de nouă ani. Poliţiştii au găsit în maşina lui zeci de plicuri în care bănuiesc că s-ar afla substanţe interzise. Iar martorii spun că ar fi fost şi băut. Şi mama copilului rănit face acuzaţii grave.

Tânărul care a provocat dezastrul de pe şosea s-ar fi urcat băut şi drogat la volan, acuză şoferita care a scapat ca prin minune din accident. În schimb, fetiţa ei de 9 ani a ajuns la urgenţe. La fel şi soacra ei.

”Am încercat să trag cât mai mult dreapta ca să nu intre în mine, dar aveau viteză și tot au intrat în roata din spate. Au spus și polițiștii că mirosea a băutură. Sigur era băut.”, a mărturisit șoferița.

”În autoturism a fost găsit un pliculeț iar asupra pasagerului din autoturismul care ar fi provocat accidentul au fost găsite alte 18 pliculețe cu substanță vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Salvatorii au găsit maşinile distruse. Cinci oameni au fost răniţi şi duşi la spital. Toate cele cinci victime erau conștiente prezentau politrauma. Li s-a acordat primul ajutor și au fost transportate la spitalul judetean.

O mașină de gunoi a făcut praf o casă. Cum se scuză șoferul: ”Am derapat pe zăpadă!”... Loto 6/49 azi. Rezultate 5 ianuarie 2020. Care au fost numerele câștigătoare ale primelor trageri din noul an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x