Antena Căutare

Un tată a rămas paralizat în timp ce se juca cu fiica lui la un centru pentru copii! Partenera tânărului: ”S-a confruntat cu dureri îngrozitoare!”

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, tatăl unei fetițe de cinci ani, nu se va mai putea juca cu fiica lui, întrucât a rămas paralizat de la gât în jos, în urma unui accident stupid, produs chiar într-un loc de joacă. 

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, tatăl unei fetițe de cinci ani, nu se va mai putea juca cu fiica lui, întrucât a rămas paralizat de la gât în jos, în urma unui accident stupid, produs chiar într-un loc de joacă.

Tragedia s-a produs în Bridgend, Țara Galilor, acolo unde Ashley Hooper a mers la un loc de joacă pentru a petrece timp cu fiica lui, Lottie. La un moment dat, însă, el s-a lovit cu capul de bara căptușită a unui cadru de cățărare în timp ce se juca cu fiica sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a suferit leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale, fiind transportat de urgență la spital.

″În timp ce se juca, s-a lovit cu capul de o bară cu o forță atât de mare încât coloana s-a comprimat, el rămânând paralizat de la gât în jos. Măduva spinării a fost afectată, s-a inflamat și deoarece canalul vertebral era îngust, inflamarea a afectat nervii spinali, ceea ce i-a provoacat dureri îngrozitoare”, a precizat partenera bărbatului, Carly Fraser, 29 de ani, potrivit Daily Mirror.

Ashley Hooper a fost operat, iar medicii i-au îndepărtat fragmente osoase din gât pentru a reduce presiunea și au adăugat o tijă metalică pentru ca gâtul să stea drept.

Acesta a început să-și miște degetele de la picioare, motiv pentru care partenera lui și familia speră să-și revină într-o zi. Chiar și medicii sunt optimiști în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Anunț pentru bolnavii de cancer: "Se vor sista exporturile de citostatice. Decizia vine târziu. Pacienții nu au dec... O româncă a fost arestată pe aeroportul din Atena după ce polițiștii i-au găsit sute de pașapoarte în bagaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x