Antena Căutare

I-a interzis să se mai iubească cu fiica lui, așa că l-a snopit în bătaie! Un tată, bătut în fața unui liceu din Târgu Jiu de un tânăr de 18 ani

Un tată a fost bătut în faţa unui liceu din Târgu Jiu de iubitul în vârstă de 18 ani al fiicei sale, după ce i-a interzis tânărului să mai aibă o relație cu fata.  

Un tată a fost bătut în faţa unui liceu din Târgu Jiu de iubitul în vârstă de 18 ani al fiicei sale, după ce i-a interzis tânărului să mai aibă o relație cu fata.

Incidentul s-a petrecut sub privirile unor trecători, care s-au uitat cum un tânăr de 18 ani îi căra pumni în cap unui bărbat de 43 de ani, din Săuleşti.

Motivul încăierării a fost faptul că bărbatul i-a spus tânărului că nu admite ca fiica sa să aibă o relație cu el, aşa că trebuie să-şi vadă de viaţă şi să o lase în pace.

În urma loviturilor primite, tatăl a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, potrivit observator.tv.

Deocamdată nu se ştie de ce bărbatul i-a interzis tânărului să-i mai vadă fiica, însă este posibil ca fata să fie minoră.

Ultimă oră! Cărțile de identitate se vor schimba! Cum vor arăta noile buletine ale românilor și ce perioadă de valabilit... Plângere penală în cazul medicului fals Raluca Bârsan! Consiliul Judeţean Ilfov cere despăgubiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x