Căutare Live

„Ajutați-mă! Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal”! Un tată își caută disperat fiica! Dispariția Adinei, la indigo cu cea a Luizei Melencu

Un tată lansează un apel disperat. Bărbatul, din comuna Moțca, nu mai știe nimic de fiica sa și îi este teamă ca Adina să nu fi avut soarta celor două adolescenta răpite din Caracal. 

Un tată lansează un apel disperat. Bărbatul, din comuna Moțca, nu mai știe nimic de fiica sa și îi este teamă ca Adina să nu fi avut soarta celor două adolescenta răpite din Caracal.

Adina a dispărut pe 29 septembrie, însă încă apare activă pe rețelele sociale, la fel cum s-a întâmplat în cazul Luizei Melencu.

Părinții Adinei au divorțat în urmă cu câțiva ani, iar adolescenta a fost încredințată mamei. Cele două s-au mutat în Italia, unde au locuit împreună până în luna august a acestui an. Mama adolescentei de 16 ani s-a întors în România, lăsându-și fiica singură în Italia.

„În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant”, a precizat bărbatul, într-o declaraţie remisă publicației Ziarul de Iași, despre care a menţionat că o va trimite şi Poliţiei din Iaşi.

Bărbatul este convins că fiica sa ar fi victima unei rețele de trafic de persoane.

„Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat”, a povestit ieşeanul.

Cazul a ajuns inclusiv în atenţia Poliţiei din Italia, tatăl Adinei precizând că s-a adresat carabinierilor pentru a-l ajuta să-şi găsească fiica. Autorităţile din Italia i-ar fi spus că, probabil, fata se află în România.

Și-a văzut soția urcând într-un taxi cu un alt bărbat și a explodat! Arădeanul l-a pedepsit pe amantul soției, în văzul ... Incendiu uriaș în Timișoara! Zeci de pompieri se luptă să controleze flăcările: „Patru echipe de căutare-salvare verific...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x