Antena Căutare

„Ajutați-mă! Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal”! Un tată își caută disperat fiica! Dispariția Adinei, la indigo cu cea a Luizei Melencu

Un tată lansează un apel disperat. Bărbatul, din comuna Moțca, nu mai știe nimic de fiica sa și îi este teamă ca Adina să nu fi avut soarta celor două adolescenta răpite din Caracal. 

Un tată lansează un apel disperat. Bărbatul, din comuna Moțca, nu mai știe nimic de fiica sa și îi este teamă ca Adina să nu fi avut soarta celor două adolescenta răpite din Caracal.

Adina a dispărut pe 29 septembrie, însă încă apare activă pe rețelele sociale, la fel cum s-a întâmplat în cazul Luizei Melencu.

Părinții Adinei au divorțat în urmă cu câțiva ani, iar adolescenta a fost încredințată mamei. Cele două s-au mutat în Italia, unde au locuit împreună până în luna august a acestui an. Mama adolescentei de 16 ani s-a întors în România, lăsându-și fiica singură în Italia.

„În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant”, a precizat bărbatul, într-o declaraţie remisă publicației Ziarul de Iași, despre care a menţionat că o va trimite şi Poliţiei din Iaşi.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul este convins că fiica sa ar fi victima unei rețele de trafic de persoane.

„Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat”, a povestit ieşeanul.

Cazul a ajuns inclusiv în atenţia Poliţiei din Italia, tatăl Adinei precizând că s-a adresat carabinierilor pentru a-l ajuta să-şi găsească fiica. Autorităţile din Italia i-ar fi spus că, probabil, fata se află în România.

Și-a văzut soția urcând într-un taxi cu un alt bărbat și a explodat! Arădeanul l-a pedepsit pe amantul soției, în văzul ... Incendiu uriaș în Timișoara! Zeci de pompieri se luptă să controleze flăcările: „Patru echipe de căutare-salvare verific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x