Căutare Live

Un tată, mesaj disperat după ce i-ar fi fost răpit fiul: ”A fost prins cu forța de doi bărbați și urcat într-o mașină!”

Caz șocant la Petroșani, unde un copil de 12 ani ar fi fost răpit din fața unei școli, potrivit mărturisirii disperate ale unui tată. Acesta a povestit pe Facebook că micuțul i-a fost luat de persoane necunoscute, care l-au băgat cu forța într-o mașină. 

Caz șocant la Petroșani, unde un copil de 12 ani ar fi fost răpit din fața unei școli, potrivit mărturisirii disperate ale unui tată. Acesta a povestit pe Facebook că micuțul i-a fost luat de persoane necunoscute, care l-au băgat cu forța într-o mașină.

Iona Prodan, tatăl copilui de 12 ani, a reclamat Poliției că i-a fost răpit copilul, iar ulterior, el a făcut public un mesaj disperat.

”Ieri după ora 14, în timp ce ieşea de la şcoală, fiul meu a fost prins cu forţa de către doi bărbaţi în preajma scolii I. G. Duca din Petroşani şi urcat într-o maşină. Rog pe oricine îmi poate da informaţii care sa ducă la localizarea lui Mario să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să mă contacteze aici. Mario are înălţimea de 1,68 cm, ochi albăstrui şi era îmbrăcat ca în poza de alături, dar cu o geaca mai scurtă de culoare neagră”, a susţinut Ioan Prodan, într-o postare pe Facebook.

În urma sesizării adresată Poliţiei, s-a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, însă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au constatat că minorul a fost luat de mama sa, Mariana Prodan, domiciliată în Republica Moldova, după ce instanţa i-a acordat acesteia custodia.

”Femeia are domiciliul în Republica Moldova, a venit şi a luat minorul fără să-l anunţe pe tatăl lui. În mod normal, trebuia să vină cu un executor pentru a lua copilul. Însă, femeia bănuia că tatăl lui se va opune şi a vrut să evite să traumatizeze copilul, aşa că l-a luat direct de la şcoală. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate ca urmare a sesizării, ambii, mama şi minorul, au fost daţi în consemn la frontieră”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia trebuie să se prezinte la orice secţie de poliţie să-şi decline identitatea şi să arate hotărârea judecătorească prin care minorul i-a fost încredinţat.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Maternitatea Giuleşti rămâne închisă! Lucrările de igienizare nu au fost realizate corespunzător...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri