Antena Căutare

Incident CUMPLIT în Timișoara! Un taximetrist a fost înjunghiat și tâlhărit de un client. Cum s-a întâmplat

Un taximetrist în vârstă de 36 de ani din Timișoara a fost înjunghiat și tâlhărit în mașina lui, în noaptea de marţi spre miercuri, de un client pe care îl preluase de la Gara de Nord din acest oraș.

Un taximetrist în vârstă de 36 de ani din Timișoara a fost înjunghiat și tâlhărit în mașina lui, în noaptea de marţi spre miercuri, de un client pe care îl preluase de la Gara de Nord din acest oraș.

Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut pe strada Pepinierei din Timişoara, în jurul orei 1.30, în noaptea de marţi spre miercuri.

Un şofer de taxi a preluat un client din Gara de Nord şi l-a dus pe strada Pepinierei. Ajunşi la destinaţie, clientul a scos un obiect ascuţit, cel mai probabil un cuţit, după care l-a înjunghiat pe taximetrist. Apoi a observat un portofel pe care l-a luat şi a fugit printre blocuri.

Taximetristul şi-a anunţat colegii prin staţie, de cele întâmplate, iar aceştia s-au mobilizat să îl prindă pe făptaş, însă în zadar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac cercetări în acest caz. „Poliţiştii au deschis o anchetă în urma incidentului de noaptea trecută şi acum încearcă să îl identifice pe autor”, a declarat Voicilă.

Taximetristul a suferit răni superficiale şi nu necesită internare la spital.

Fără permis, dar la volan! A izbit din plin maşina în care se aflau doi nevinovaţi. Un bărbat a murit în urma impactului... Schimbări privind vânzarea terenurilor agricole. Ministrul Agriculturii: “Eu nu mă joc cu cifrele, eu nu mă joc cu vorbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x