Antena Căutare

Un taximetrist, injunghiat pentru ca a refuzat sa le puna manele unor clienti

Un taximetrist din Alexandria a fost injunghiat de un client nemultumit ca soferul a refuzat sa puna manele la CD player-ul masinii, in timpul cursei. Agresorul si prietenul lui l-au atacat pe taximetrist intai cu un spreay paralizant, apoi au scos cutitul. Indivizii sunt cautati acum de politisti.

Chiar si ranit, taximetristul a reusit sa se apere si sa-i puna pe fuga pe atacatori. “Am luat ca am un baston din ala langa scaun m-am luat dupa ei. Si celalalat a venit pe partea cealalta si mi-a spart geamul. Si au fugit prin parc. Ce sa-i mai prinzi?”, a povestit soferul.

Taximetristul mai avea cateva minute si i se termina tura, dar a o solicitare. Doi tineri au cerut masina de la Spitalul Judetean din Alexandria. Cand s-au urcat in autoturism, pasagerii au cerut sa asculte muzica.

Au vrut sa asculte manele, dar soferul nu avea niciun CD cu acest gen de muzica. Suparati, pasagerii au inceput sa-l injure, i-au cerut sa opreasca masina, apoi l-au injunghiat.

Dupa ce i-au spart si parbrizul, cei doi atacatori au fugit. Taximetristul a cerut ajutor la 112 si a fost dus la spital de ambulanta. Barbatul a suferit leziuni corporale. S-a prezentat la camera de garda pt ingrijiri medicale.

Politistii au intocmit doar penal pentru loviri sau alte violente si port fara drept de arma alba. Si ii cauta acum pe agresori.

Bratarile "Nelson Mandela 46-664" au fost lansate si in Romania... UPDATE! Adrian Nastase ramane fara casa din Zambaccian si ferma de la Cornu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x