Antena Căutare

Un tractor cu muncitori a fost lovit de tren. Opt oameni au murit

Un tractor cu muncitori a fost lovit de un tren. Muncitorii se aflau in remorca tractorului. Soferul tractorului nu a observat trenul. Opt persoane au murit in urma accidentului.

UPDATE 16:30: Numarul persoanelor decedate in urma accidentului din localitatea covasneana Chilieni, unde un tractor cu remorca a fost lovit de un tren, a ajuns la opt, dupa ce femeia ranita care intrase in stop cardiac nu a mai putut fi resuscitata, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Covasna, Iulia Grigoras, a declarat, sambata dupa-amiaza, ca numarul persoanelor decedate in urma accidentului de la Chilieni a ajuns la opt.

Potrivit sursei citate, femeia ranita care intrase in stop cardiac nu a mai putut fi resuscitata de echipajele de interventie, in pofida eforturilor. Grigoras a spus ca soferul tractorului are 78 de ani si, desi trecerea la nivel cu calea ferata era semnalizata, el nu s-a asigurat.

Potrivit sursei citate, soferul, care nu a fost ranit, a declarat ca ii pare rau pentru cei morti. Grigoras a afirmat ca primele informatii arata ca victimele accidentului erau din municipiul Sfantu Gheorghe.

Purtatorul de cuvant al ISU Covasna, Marius Tolvaj, a declarat pentru Antena 3, ca accidentul a avut loc la trecerea de cale ferata pe ruta Sfantu Gheorghe - Brasov. Oficialul a adaugat ca este vorba despre o cale ferata nesemnalizata. Au fost mobilizate patru ambulante si o autospeciala SMURD la fata locului. Alte trei persoane se afla în coma. Un elicopter de la Targu Mures este asteptat pentru a transporta ranitii la spitalul judetean din acest oras.

Un tanar din Sectorul 4 al Capitalei a fost impuscat din cauza unei femei... Puiu Hasotti: "Ministerul Culturii se poate implica in reabilitarea Cazinoului din Constanta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x