Antena Căutare

Urmărire ca-n filme, în județul Suceava. Un traficant a mers cu spatele pe o distanță de peste un kilometru. Video

Un traficant care avea duba plină cu tigări de contrabandă, a încercat să scape de poliție. Șoferul a condus cu spatele mai bine de un kilometru, cu o viteză uriașă.

Urmărire ca-n filme, în județul Suceava. Un traficant a mers cu spatele pe o distanță de peste un kilometru. Video Galerie
Un traficant a mers cu spatele pe o distanță de peste un kilometru | P

Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 ani a refuzat să oprească la un filtru organizat de polițiști în apropiere de orașul Gura Humorului, iar în acel moment a început urmărirea.

Urmărire ca-n filme, în județul Suceava. Un traficant a mers cu spatele pe o distanță de peste un kilometru. Video

După ce i-a văzut pe polițiști, șoferul a oprit brusc, a cuplat autovehiculul în marșarier și a început să meargă cu spatele, cu viteză mare.

Urmărire ca în filme în Timiș. Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă, în valoare de 75.000 lei

Polițiștii care au plecat în urmărirea lui, au tras șase focuri de armă, trei de avertisment și trei spre roți, până când au reușit să oprească urmărirea, după mai bine de un kilometru.

Șoferul a ajuns cu duba într-un gard, după ce a rămas fără cauciucuri. Persoana aflată la volan, din orașul Vicovu de Sus, a ieşit pe geamul portierei stânga a autoutilitarei şi a sărit în curtea unei locuinţe, încercând să fugă, dar a fost prinsă de polițiști, imobilizată şi încătuşată.

Autoutilitara era încărcată cu 2.092.720 de țigarete fără acte, iar vehiculul avea plăcuțele de înmatriculare falsificate.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărire ca în filme în Constanţa: Şofer care a fugit de Poliţie, urmărit cu focuri de armă timp de 20 de kilometri​

Constanţa: Cinci persoane, printre care şi un copil, venite recent din Italia, s-au prezentat la Spitalul de Boli Infecţ... Ministrul Ion Ştefan l-a demis pe directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii Vaslui, filmat la serviciu, în stare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x