Antena Căutare

Un tramvai a pornit singur și a făcut prăpăd în drumul său! Vatmanul coborâse după ce mijlocul de transport rămăsese fără curent!

Situație neobișnuită petrecută în această după amiază în Timișoara, după ce o garnitură de tramvai a plecat singură și a produs importante pagube materiale. Femeia care conducea mijlocul de transport în comun, nu se mai afla în cabină

Situație neobișnuită petrecută în această după amiază în Timișoara, după ce o garnitură de tramvai a plecat singură și a produs importante pagube materiale. Femeia care conducea mijlocul de transport în comun, nu se mai afla în cabină.

Trecătorii s-au speriat de-a binelea când au văzut cum tramvaiul a luat-o la sănătoasă, fără ca cineva să se afle la bord pentru a-l putea stăpâni. Întregul episod a avut o singură cauză. După ce a rămas fără curent, garnitura a fost părăsită de către angajata STPT, care a coborât pentru a vedea care este problema. Dintr-odată vagoanele s-au pus în mișcare pentru că femeia a uitat să activeze frâna hidraulică, iar urmarea a fost destul de gravă.

Tramvaiul a lovit două mașini care i-au ieșit în cale și după ce a circulat câteva sute de metri s-a oprit cu ajutorul unui alt mijloc de transport aflat pe aceeași linie, pe care l-a izbit în partea din spate.

Google organizează cursuri gratuite pentru români. Cum te poți înscrie... Un român a postat o poză pe Facebook, dar s-a ales cu dosar penal! Ce greșeală l-a costat scump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x