Antena Căutare

In Timisoara, un tramvai fără vatman a pornit din loc, a lovit două maşini şi s-a oprit într-o altă garnitură

Un tramvai fără vatman şi fără călători, din Timişoara, a pornit după ce a fost oprit de o pană de curent, apoi a lovit două maşini şi s-a oprit, după aproape 400 de metri, într-un alt tramvai. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări.

Un tramvai care circula pe linia 4, la Timişoara, la intersecţia străzilor Brediceanu cu Circumvalaţiunii s-a oprit brusc, miercuri după-amiază, după o pană de curent.

Vatmaniţa coborâse să avertizeze şoferii care veneau în spatele tramvaiului că nu poate porni şi să anunţe dispeceratul Serviciului de Transport Public Timişoara (STPT). În timp ce vatmaniţa era coborâtă din tramvai s-a reluat alimentarea cu energie electrică a liniei. La un moment dat, cum zona se află în pantă, garnitura a început să o ia uşor la vale. Femeia care conducea garnitura uitase să tragă frâna hidraulică.

Odată plecat de pe loc, tramvaiul a lovit două maşini pe care le-a împins în intersecţie şi s-a oprit după aproximativ 400 de metri, în vagonul altei garnituri.

În tramvaiul care a mers singur nu era niciun călător.

Vatmanul celei de-a doua garnituri, cea lovită din spate, era tot o femeie. Aceasta a fost uşor rănită, iar un alt călător aflat în acest al doilea tramvai a suferit câteva zgârieturi, în urma impactului.

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

"O femeie în vârstă de 54 de ani nu a asigurat corespunzător tramvaiul pe care îl conducea la coborârea din acesta, moment în care garnitura a pornit din loc şi a acroşat două autoturisme. Tramvaiul s-a oprit după ce a lovit o altă garnitură, condusă de o altă femeie în vârstă de 38 de ani. În urma impactului, cea de-a doua vatmaniţă, dar şi un pasager în vârstă de 47 de ani au fost răniţi uşor. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Timiş.
(news.ro)

Listele finale cu copiii înscrişi în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020, afişate astăzi; până în 19 aprili... Bărbatul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni fusese operat! Soția lui: ”Voiam să avem copii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x