Antena Căutare

Un turist a murit pe Transfagarasan, lovit in cap de o bucata de gheata

Un turist a murit, duminica, pe Transfagarasan, dupa ce a fost lovit de un sloi de gheata de mari dimensiuni cazut de pe o copertina betonata, incidentul petrecandu-se la aproximatitiv trei kilometri de Piscu Negru, unde victima mersese, impreuna cu mai multe persoane, sa faca fotografii.

Potrivit directorului Serviciului Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, salvamontistii au fost sesizati prin 112 ca pe Transfagarasan exista un turist decedat, dupa ce un sloi de gheata s-a desprins de pe o copertina betonata si a cazut peste el, provocandu-i leziuni craniene si toracice grave.

"Incidentul a avut loc pe DN 7 C, Transfagarasan, intre Cota 2000 si tunel, la o copertina rutiera betonata, unde un turtur de mari dimensiuni s-a desprins si a cazut peste un turist in varsta de 43 de ani, din Craiova, accidentandu-l mortal. Barbatul a murit dupa ce fost lovit la cap si in zona toracelui. Drumul de acces in zona este dificil, este zapada, iar salvamontistii au plecat pentru a prelua victima", a declarat Ion Sanduloiu.

Potrivit acestuia, barbatul facea parte dintr-un grup de cinci turisti care ar fi lasat autoturismul la Piscu Negru, drumul in amonte fiind inchis circulatiei rutiere in aceasta perioada, si se indreptau pe jos spre zona Capra.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului plecasera si politistii, pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Sursa: Jurnalul National

Rudele Mariei Tanase au obtinut 9 mil. € de la Primaria Capitalei, despagubire pentru un teren... Punctul de pensie ramane de 732,8 lei si in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x