Antena Căutare

Un vames cercetat in dosarul spagilor s-a sinucis

Un vames de la Moravita s-a spanzurat aseara in locuinta lui din Timisoara. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit de sotia acestuia.



Procurorii l-au lasat sa plece acasa, dar il cercetau pentru pentru luare de mita si aderarea la grup infractional. Omul nu avea voie sa plece din tara. A plecat in schimb din aceasta lume.

Ieri vamesul nu a fost la serviciu. Era ziua lui lui libera. A ramas singur acasa. Fiul sau era plecat la facultate, iar sotia la serviciu. Femeia l-a gasit fara suflare atunci cand s-a intors acasa.

Ingrozita, a sunat la 112. Spera sa-l mai poata salva. Degeaba insa, medici nu au putut decat sa constate decesul. Nu le-a explicat celor dragi de ce i-a parasit, dar se pare ca barbatul si-a pus capat zilelor pentru ca a ajuns in vizorul oamenilor legii.

In februarie, in urma descinderilor de la Moravita, vamesul a fost ridicat impreuna cu alti 18 colegi si dus la audieri in capitala. A fost eliberat cateva ore mai tarziu, iar procurorii au decis sa-l cerceteze in stare de libertate. Barbatul nu a lasat sa se vada ca este afectat de ancheta.

Trupul barbatului a fost ridicat si dus la Institutul de medicina legala din Timisoara pentru efectuarea necropsiei.

Arad: Copil amnezic, dupa ce a primit un picior in fata... Descinderi in Maramures si Timis. Zeci de persoane arestate pentru furt si falsificare de pasapoarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x