Antena Căutare

Incident șocant lângă fosta cabană a lui Ceauşescu! Un vânător a fost mușcat de cap de un urs

Un vânător în vârstă de 39 de ani a fost mușcat de cap de un urs pe care l-a rănit, sâmbătă după-amiază, încercând să îl ucidă, lângă fosta cabană a lui Nicolae Ceauşescu.

Un vânător în vârstă de 39 de ani a fost mușcat de cap de un urs pe care l-a rănit, sâmbătă după-amiază, încercând să îl ucidă, lângă fosta cabană a lui Nicolae Ceauşescu.

Ursul a fost ucis de ceilalţi vânători, iar vânătorul a fost transportat in stare gravă la spital, după ce, mai întâi, ceilalți vânători l-au transportat la o cabană din apropiere. Victima a suferit multiple plăgi la cap, membre și torace.

Partida de vânătoare a avut loc în munţii Călimani, pe Dealul Negru, în apropiere de cabana pe care a deținut-o Nicolae Ceauşescu.

Fondul de vânătoare Dealu Negru, este unul dintre cele mai bogate domenii de vânătoare din județul Bistrița-Năsăud. Aici există cea mai mare concentrație de urși bruni din Europa, efectul fiind de patru ori mai mare decât număul optim al acestora.

În urmă cu doar câteva luni, un bărbat din Băile Tușnad care își plimba câinele a fost atacat de urs și rănit în zona pieptului. Victima este internată la secția de Boli Infecțioase a spitalului județean Harghita. Omul a încercat să-și protejeze cățelul și l-a luat în brațe, iar ursoaica a vrut să i-l smulgă din mâini.

Iarna a venit și nu mai pleacă! În unele judeţe zăpada depăşeşte deja 20 de centimetri... Tânărul salvator de la metrou, declarații șocante! Ce striga bărbatul care urma să se arunce în fața trenului - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x