Antena Căutare

Un vatman din Iasi a fost snopit in bataie de un calator furios

Un vatman din Iasi a ajuns la spital cu nasul rupt dupa ce a fost agresat de un calator nemultumit. Atacatorul l-a lovit miseleste din spate iar barbatul de 57 de ani, coborat din tramvai, s-a prabusit la pamant.

Atacatorul le-a spus politistilor ca voia sa se razbune pe vatman pentru ca acesta l-ar fi injurat cu o zi in urma. Conductorul tramvaiului spune insa ca nu l-a vazut niciodata.

Azi dimineata, in jurul orei 7:45, vatmanul a oprit tramvaiul la capat de linie. A coborat sa-si stampileze foaia de drum, cand a fost lovit din spate de un barbat. Omul a cazut, iar atacatorul a continuat sa-l loveasca cu pumnii si picioarele. Un barbat care astepta in statie a cerut ajutor la 112.

Politistii de la sectia aflata in apropiere au venit si l-au calmat pe omul nervos. Vatmanul a ajuns la spital cu fractura de piramida nazala. Atacatorul a fost amendat cu 500 de lei. Daca victima sa va depune plangere, acesta s-ar putea alege si cu un dosar penal.

VIDEO! "Nasii" din CFR: Cum se negociaza spaga in trenurile din Romania... Guvernul pregateste programul "Rabla" pentru sobe. Nu ai centrala termica, nu primesti ajutor pentru incalzire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x