Căutare Live

Unde poți aplica dacă nu ai o formare profesională

Cauți un job care nu necesită pregătire profesională și nu știi exact unde să îl găsești? Pe lajumate.ro ai numerose anunțuri pentru locuri de muncă care nu îți cer altceva decât responsabilitate și dorința de perfecționare.

Cauți un job care nu necesită pregătire profesională și nu știi exact unde să îl găsești? Pe lajumate.ro ai numerose anunțuri pentru locuri de muncă care nu îți cer altceva decât responsabilitate și dorința de perfecționare.

shutterstock

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în București, atunci vei găsi nenumărate oferte potrivite pentru tine pe lajumate.ro. Dacă vrei un domeniu în care să nu îți trebuiască pregătire profesională, cu ajutorul unei platforme specializate în căutarea eficientă de locuri de muncă, vei găsi nenumărate variante, dar și informații care să te ajute.

Curier/Livrator

Este un loc de bună unde poți câștiga bani frumoși, iar programul ți-l poți face uneori așa cum vrei tu. Nu își trebuie pregătire profesională, ai nevoie doar de ambiție și să demonstrezi că ești un om responsabil și de încredere. Pentru acest timp de job nu ai nevoie de pregătire profesională, important este să știi să conduci un vehicul, ori o bicicletă. Sunt multe locuri de muncă în București, în acest sector de activitate.

Șofer

Pentru a fi șofer nu ai nevoie de pregătire profesională, ci doar să fii un bun conducător auto și să ai un vehicul bun. Toate orașele mari oferă servicii de driving, fie prin aplicații foarte cunoscute, fie taxiurile.

A fi șofer în orașul tău este un job care își oferă foarte multă flexibilitate, nu ai nevoie de studii superioare, ci să fii un om responsabil, atent și diplomat.

Ingrijitor animale

Dacă iubești animalele de companie și nu îți este frică de ele, atunci îți va fi ușor să găsești un loc de muncă ca îngrijitor. Există numeroase hoteluri pentru blănoși care au nevoie de forță de muncă, iar candidatul ideal nu are nevoie de pregătire profesională și nici de studii superioare, ci de multă răbdare, voie bună și iubire față de micile necuvântătoare. Sunt multe locuri de muncă în București, în acest sector de activitate.

Menajeră

Mulți oameni au nevoie de cineva care să îi ajute cu curățenia din când în când. Există familii care muncesc foarte mult, iar timpul nu le permite să mai aibă și grijă de casă, astfel că apelează la cineva care știe să aibă grijă de casa lor. În acest sector al muncii nu ai nevoie neapărat de pregătire profesională și nici de studii superioare, dar este important să cunoști substanțele de curățare.

Tu în ce domeniu îți cauți un loc de muncă? Cu JobZZ.ro ai șanse duble să te angajezi! Caută printre anunțurile postate de angajatori domeniul tău de interes.

Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie... (P) Beneficiile contractării serviciilor de mutări comerciale...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri