Antena Căutare

Ungureanu: E inadmisibil ca militarii sa desfunde drumurile si localnicii sa stea la caldura

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a inspectat sambata judetele calamitate de zapada, Vrancea si Buzau. El s-a declarat multumit de cum au actionat ministerele Administratiei si Internelor si cel al Apararii Nationale in urma ninsorilor abundente, adaugand ca "lucrurile se vor aseza incet incet". Dar a spus ca este inadmisibil ca militarii sa deszapezeasca, in timp ce localnicii stau in casa la caldura. "Nu putem plati lenea la nesfarsit", a subliniat Ungureanu.

"Cu primarii e o problema aici si nu ma feresc s-o spun public. E inadmisibil sa treci pe strazile unei localitati din Romania si sa-i vezi pe militari cum desfunda drumurile in timp ce beneficiarii directi, care sunt si concetatenii nostri, stau in casa la caldura si asta se intampla si la inundatii si la nameti. Nu se poate asa cea, nu putem plati lenea la nesfarsit. E lipsa de respect pentru cei care stau stau in frig 24 de ore din 24 sa dea drumul la salvari, sa desfunde drumurile, sa rezolve situatiile de urgenta, nu se poate asa ceva", a spus apasat Mihai Razvan Ungureanu.

Sambata, premierul Mihai Razvan Ungureanu a ajuns cu un elicopter in judetele Vrancea si Buzau, fiind insotit de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si de cel al Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

Foto: Intactimages

VIDEO! Polivalenta de 3 milioane de lei, facuta scrum in Harghita... Deszapezire cu alcool: Un sofer beat s-a rasturnat cu utilajul in sant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x