Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Uniforme noi pentru angajații Ambulanței. Primăria Capitalei a investit 1,7 milioane de lei. „Noi nu am putut achiziţiona totul odată. În ultimii doi ani nu am mai făcut astfel de achiziţii”

Primăria București a achiziționat echipamente, îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru 800 de angajați din cadrul Serviciului de Ambulanță București. Acestea vor fi date în folosință în mod gratuit către personalul Ambulanței.

Potrivit proiectului votat în şedinţa Consiliului General Al Municipiului Bucureştide, echipamentele vor fi predate pe bază de proces verbal, încheiat între Serviciul de Ambulanţă Bucureşti şi Primăria Capitalei.

„Este vorba de uniformele noastre de echipamentele de protecţie pe care ni le-a cumpărat primăria, pentru că noi nu am avut buget. Vor fi şi echipamentele de iarnă şi cele de vară, bocanci, pantofi, tot ce trebuie pentru a corespunde cerinţelor impuse de legislaţia în vigoare. Noi nu am putut achiziţiona totul odată. În ultimii doi ani nu am mai făcut astfel de achiziţii, decât punctual, pentru persoanele noi angajate. Era vremea să schimbăm echipamentul, pentru că lesgislaţia asta prevede, schimbarea la doi ani a uniformelor”, a declarat Alis Grasu, şefa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.

Au fost cumpărate 800 de uniforme pentru șoferi, asistenți și medici. Valoarea aproximativă a achiziției este de 1.796.800 lei fară TVA.

În luna august a anului 2018, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov a solicitat Primarului General sprijin pentru asigurarea de echipament individual de protecţie pentru personalul operativ angajat al Serviciul de Ambulanță București - Ilfov (SABIF).

Recomandari