Antena Căutare

Unii îşi pun luminiţe în geam, alţii cârnaţii proaspăt făcuţi în casă. Cum își ornează românii balcoanele, dar și casa scării. Imagini inedite!

Unii îşi pun luminiţe în geam, alţii cârnaţii proaspăt făcuţi în casă. Balcoanele bucureştenilor sunt ornate cu ghirlande de cărnuri.

Unii îşi pun luminiţe în geam, alţii cârnaţii proaspăt făcuţi în casă. Balcoanele bucureştenilor sunt ornate cu ghirlande de cărnuri.

Este plină Capitala de oameni gospodari care îşi prepară bucatele, ca la ţară. Însă, cum între blocuri nu există afumătoare, sârma este sfântă. Pe ea stau întinşi cârnaţii la uscat precum rufele.

Porumbei, rufe întinse pe sârmă şi. cârnaţi atârnaţi la uscat. Asta zărim la etajul 5 al unui bloc din Bucureşti. Ridicăm privirea şi, dincolo de geamurile din termopan, vedem alte şiruri.

Tot cartierul este plin de gospodari care ţin la rece, afară, preparatele pentru masa de Crăciun. Pe un pervaz sunt gogoşari la borcan, murături, un dovleac pentru plăcinte şi, probabil, cel mai bun vin de butoi. Cârnaţii sunt întinşi pe balcon sau în debaraua de pe casa scării.

Rezultate loto 21 decembrie. Care sunt numerele norocoase de astazi, 21 decembrie 2017... Vom avea un Crăciun fără zăpadă! Vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x