Antena Căutare

Unirea Principatelor Române. Unde va fi Klaus Iohannis pe 23 și 24 ianuarie 2019

Unirea Principatelor Române. Unde va fi Klaus Iohannis pe 23 și 24 ianuarie 2019

Unirea Principatelor Române. Unde va fi Klaus Iohannis pe 23 și 24 ianuarie 2019 Galerie
Unirea Principatelor Romane | hepta.ro

Pe 24 ianuarie, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Mica Unire sau Unirea Principatelor Române, Președintele Klaus Iohannis va fi prezent la manifestațiile organizate la Iași. Înainte de această zi importantă pentru poporul român, iată care va fi programul Președintelui Klaus Iohannis pe 23 ianuarie.

Pe 23 ianuarie, începând cu ora 17:30, Președintele va participa la depunerea unei coroane de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la Mănăstirea „Sfinţii Trei Ierarhi”, Iași. De la ora 18:00, Klaus Iohannis va participa la evenimentul organizat cu prilejul declarării Municipiului Iași „Capitală Istorică a României”.

Astfel, la Palatul Culturii din Iași Președintele va lua parte la Ceremonia semnării decretelor de decorare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, a Complexului Muzeal Naţional „Moldova” din Iaşi și a Operei Naţionale Române din Iaşi. Apoi, Președintele va înmâna copia Decretului de promulgare a Legii pentru declararea Municipiului Iași „Capitală Istorică a României”.

Pe 24 ianuarie, va avea loc recepția oficială organizată de Primăria Municipiului Iași pentru vizita președintelui Klaus Iohannis.

Sursă foto: hepta.ro

Zile libere 2019. Ce categorii de salariați nu vor avea liber pe 24 ianuarie... Școlile dintr-un județ ar putea fi închise până la 5 zile! Motivul pentru care cursurile ar putea fi suspendate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x