Antena Căutare

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită! Care este motivul

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită, începând cu data de 3 mai, după cum a anunțat SN Nuclearelectrica SA (SNN).

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită, începând cu data de 3 mai, după cum a anunțat SN Nuclearelectrica SA (SNN).

Desincronizarea de la Sistemul Energetic Naţional va avea loc în data de 3 mai 2019, ora 11.00, iar durata estimată a opririi este de 32 de zile.

Iniţiate cu 24 de luni anterior datei planificate, opririle planificate reprezintă proiecte complexe, având o echipă de management de proiect, grafic de realizare, planificare de resurse umane şi bugetare corespunzătoare.

„Lucrările se vor executa în condiţii de siguranţă pentru personalul centralei, public şi mediul înconjurător, conform procedurilor aprobate utilizate la CNE Cernavodă”, au transmis reprezentanţii conducerii, potrivit adevarul.ro.

În perioada în care Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită se vor efectua: programul de mentenanţă preventivă/ corectivă; programul de inspecţii; programul de testare obligatorie pe perioada opririlor planificate; programul de implementare modificări.

Ministerul Muncii impune reguli noi! Ce obligații vor avea angajatorii față de salariați... Decizie fără precedent! Învățământul obligatoriu se prelungește la 16 ani în România! Câți ani de școală fac elevii în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x