Antena Căutare

UPDATE! Accidentul de munca din Iasi: Doi muncitori raniti, transportati la spital

Cel putin doi muncitori au fost raniti pe un santier din Iasi dupa ce o placa de beton s-a prabusit de la un imobil in constructie. Acestia au fost transportati la spitalul din localitate.

UPDATE! 20:08
"Initial, la serviciul 112, au fost anuntate doua victime, apoi trei. Echipajele medicale si cele ISU deplasate la locul incidentului au identificat doua persoane, care au fost urcate in masini ale Ambulantei si SMURD si au fost duse spre spital pentru investigatii medicale. Din primele informatii, se pare ca una dintre victime este doar contuzionata, in timp ce cealalta a suferit traumatism cranio-cerebral si traumatism abdominal. Ambii sunt constienti. Urmeaza sa stabilim un prognostic si un diagnostic dupa evaluarea medicala. Avem dificultati de comunicare. Nu stim inca cate persoane sunt accidentate"





Silvia Spiridon, purtator de cuvant ISU Iasi a declarat ca, in acest moment se afla la locul interventiei doua masini de descarcerare si doua echipaje SMURD. De altfel, oficialul a precizat ca inca nu se stie exact cati oameni sunt prinsi sub daramaturi si a confirmat ca trei oameni au fost scosi de sub daramaturi.


VIDEO! Schimbarea la Fata, petrecere cu mici si bere!... VIDEO! Terasele cu mancare veche de pe litoral, amendate de Protectia Consumatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x