Antena Căutare

UPDATE! Adi Minune si Florin Salam, invinuiti intr-un dosar de tentativa de omor

Manelistii Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in dosarul care in care fiul interlopului Nutu Camataru, Ionel Balint, este acuzat ca ar fi injunghiat o persoana. In urma audierilor, cei doi au fost invinuiti de favorizarea infractorului.

UPDATE 16:45: Desi cei doi au incercat sa explice ca nu ar avea vreo legatura cu incidentul in care a fost implicat Fful lui Nutu Camataru, procurorii i-au pus sub invinuire.

Intamplarea care face obiectul dosarului a avut loc pe 19 septembrie intr-un restaurant din Bucuresti, unde Ionel Balint l-a injunghiat pe un bodyguard din clanul Caran, rival al Camatarilor.

Printre martorii care au asistat la acest eveniment au fost si Adrian Minune si Florin Salam.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat ca aproximativ 20 de perchezitii au fost efectuate, in aceasta dimineata, in Bucuresti, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Politia Capitalei.

Sursa: Jurnalul National

Foto: downtime.ro

Dupa doi ani cu Boc si FMI am devenit cei mai pesimisti est-europeni... VIDEO! Un avocat fals a pledat in mai multe judecatorii din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x