Antena Căutare

UPDATE! Admitere 2011: Vezi aici la ce liceu ai intrat!

Elevii inscrisi in clasa a IX-a au fost repartizati astazi in liceele pentru care au optat, dupa ce datele candidatilor transmise din judete si din Bucuresti au fost verificate de Centrul National de Admitere.

UPDATE!


VEZI PE SITE-UL MINISTERULUI LISTELE CU CEI REPARTIZATI!










Ultima medie de admitere in clasa a IX-a este 3,26. Vezi cele mai mici medii admise in tara


Specializarea eletromecanica de la Grupul Scolar din Salaj a inregistrat cea mai scazuta medie de admitere in clasa a IX-a.

Aceasta este urmata de Grupul Scolar Ovidiu Densusianu, judetul Hunedoara, unde ultimul candidat admis are media 3,29, Grupul Scolar Simion Mehedinti Galati cu 3,33, Grupul Scolar Industrial Tehnofrig Cluj si Grupul Scolar Agricol "Dr. C. Angelescu" Dambovita, ambele cu 3,39.

La Grupul Scolar Zarnesti Brasov ultima medie de admitere este 3,40, iar la Grupul Scolar Tehnic "Sfanta Ecaterina" Husi, judetul Vaslui aceasta este 3,43.



163 de elevi admisi in clasa a IX-a cu media 10.00



Totodata, nota maxima a fost obtinuta de cate un elev din judetele Brasov, Gorj, Galati, Hunedoara, Harghita, Ilfov, Maramures, Vaslui, de cate doi elevi din judetele Arges, Bihor, Braila, Caras - Severin, Giurgiu, Prahova, Timis, Teleorman, Valcea, de cate trei elevi din judetele Buzau, Calarasi, Mures, Sibiu, Satu Mare.

Cate patru elevi din judetele Ialomita si Vrancea au primit nota 10.00, obtinuta si de cate cinci din judetele Bistrita - Nasaud, Constanta si Salaj.

Nota 10.00 au obtinut sase elevi din Neamt, cate sapte din Cluj si Dambovita, cate opt din Olt si Suceava si 10 din Dolj.


Jurnalul


Protest spontan la CNAS Bucuresti... VIDEO! Dupa canicula ploiile si vijeliile au inundat sute de gospodarii din intreaga tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x