Antena Căutare

UPDATE! Arges: Doi oameni au murit si un altul este grav ranit, in urma exploziei unei butelii

Un barbat si o femeie au murit, iar sotul acesteia e grav ranite, la spital, dupa ce casa in care locuiau a sarit in aer. S-a intamplat in comuna argeseana Albota. Explozia puternica a fost urmata de un incendiu.

UPDATE! Femeia din localitatea argeseana Albota ranita grav in explozia produsa, sambata, in locuinta sa a murit la Spitalul Judetean din Pitesti, unde fusese dusa in stare critica, cu picioarele retezate de suflul deflagratiei, in timp ce sotul sau, ranit si el grav, este internat la terapie intensiva.

Din primele informatii, se pare ca o butelie a provocat nenorocirea. Barbatul de 42 de ani, ucis de explozie, era fostul proprietar al casei. Vanduse imobilul celor doua persoane, sot si sotie, ranite de suflul deflagratiei.


Astazi, barbatul a venit sa monteze o butelie in bucataria locuintei. A vrut sa verifice cu o bricheta daca exista scapari de gaze. Un gest care l-a costat viata. In momentul in care s-a produs scanteiea, o explozie a aruncat in aer intreaga casa.

Cele doua persoane care au supravietuit deflagratiei au fost duse de urgenta la Pitesti, insa medici spun ca starea lor este grava. Doua autospeciale de pompieri s-au chinuit sa stinga incediul izbucnit imediat dupa explozie.

Ordine si siguranta in vacanta de 1 Mai: Peste 10.000 de politisti, in dispozitiv... Vacanta de 1 Mai fara curent si apa calda pentru oaspetii unui hotel din Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x