Antena Căutare

UPDATE! Autobuz cazut de pe o paserela in Arges: 32 de persoane ranite

Un autobuz cu o capacitate de 37 de locuri a cazut de pe o pasarela, pe DN 73, in judetul Arges in localitatea Maracineni. Mai multe persoane au fost ranite in urma accidentului.

UPDATE 18:10 Prefectul judetului Arges, Ciprian Berevoianu, a declarat ca ultimul bilant al victimelor accidentului rutier de pe DN 73 D indica 32 de persoane ranite, patru dintre acestea fiind transportate la spitalul din Mioveni, iar 28 la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Arges.

UPDATE: 17.25: 10 persoane au fost transferate catre spitalele din Bucuresti pentru a primi ingirjiri medicale.


UPDATE 17.15: Autovehiculul rastunat in Arges este un autobuz cu o capacitate de 37 de locuri, in care se aflau 38 de persoane, iar accidnetul s-a produs din cauza unei defectiuni la levierul de directie, provocata de starea drumului, a declarat reprezentantul firmei de transport careia ii apartine masina.

UPDATE 17.10: Opt dintre victimele accidentului rutier petrecut, joi dupa-amiaza, pe DN 73 D, in dreptul garii Ciumesti, din judetul Arges, au leziuni mai grave, toracice si craniene, dar viata nu le este pusa in pericol, o alta victima fiind cu "implicare neurochirurgicala" si o alta cu politraumatisme.


Potrivit purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Sorina Slavoiu, la locul accidentului au fost trimise, in urma unei solicitari, o autosanitara SMURD si un echipaj pentru descarcerare, insa nu a fost necesara interventia celor de la descarcerare


Un numar de 12 persoane au fost ranite in accidentul de microbuz din Arges, toate fiind preluate de ambulante si transportate la Spitalul Judetean din Pitesti, a declarat prefectul judetului, Ciprian Berevoianu.

El a precizat ca o parte dintre raniti au ajuns deja la Spitalul Judetean, unde s-a cerut suplimentarea cadrelor medicale pentru a face fata situatiei.



Prefectul a mai spus ca doi dintre raniti sunt in stare grava, iar la ora transmiterii acestei stiri o parte dintre victime ajunsesera deja la spitalul din Pitesti.

Pana acum informatiile privind numarul victimelor au fost contradictorii.


Foto: Intact Images

UPDATE! Elicopter prabusit la Tulcea: 8 victime, toate de nationalitate ucraineana... Cisterna rasturnata pe Valea Oltului: Traficul, deviat prin statiunea Calimanesti-Caciulata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x