Antena Căutare

UPDATE! Avertizari de fenomene meteo periculoase in 4 judete

Meteorologii au emis, luni, o informare de vreme rea, valabila de marti, ora 09.00 pana joi, la ora 09.00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). In plus, Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari de fenomene periculoase in Buzau, Arad, Dolj si Olt pentru prima parte a zilei de marti.

UPDATE! Sunt vizate judetele Buzau, Arad, Dolj si Olt. Pentru jumatatea de sud a judetului, inclusiv municipiul Buzau se vor intalni frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari ale vantului si averse de ploaie ce pot depasi izolat 15 l/mp.

Pentru Arad se asteapta cantitati de precipitatii care pe arii restranse vor depasi 25 l/m si intensificari de scurta durata ale vantului. In timp ce pentru jumatatile de sud ale judetelor Dolj si Olt meteorologii anunta oraje(fulgere insotite de tunete) si grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului si averse de ploaie.

Avertizarile expira marti, 17 aprilie, in jurul orei 17:10.



In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta temporar prin averse de ploaie , descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in toate regiunile tarii.

In special , in sud-vestul, sudul si estul teritoriului, precum si in zonele de deal si de munte , cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp si izolat 30 l/mp.

Avertizare de vreme rea, valabila pana joi la ora 09.00. Vezi prognoza meteo!

Luni (16 aprilie)

In tara, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ziua - pe arii extinse in nordul, centrul si estul tarii si local in rest, iar noaptea - in jumatatea sud-vestica a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade. Presiunea atmosferica va creste.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21-22 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 8-10 grade. Presiunea atmosferica va creste.

Marti (17 aprilie)

In tara, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor avea caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-est. Temperaturile maxime, in scadere fata de intervalul precedent, vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade. Presiunea atmosferica va avea o tendinta de scadere, cu deosebire in centrul tarii.

In Bucuresti, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar vor fi averse insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 18-19 grade, iar cea minima de 8-10 grade. Presiunea atmosferica va avea o tendinta de scadere.

Miercuri (18 aprilie)

In tara, vremea se va mentine in general instabila si se va raci. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ploua. In zona inalta de munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade.

In Bucuresti, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 14-16 grade, iar cea minima de 7-9 grade.

Joi (19 aprilie)

In tara, vremea se va mentine instabila in jumatatea estica a tarii, unde pe arii extinse vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului cerul va avea innorari temporare, local vor cadea ploi slabe, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 3 si 10 grade.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

VIDEO! Bataie generala intr-un bar din Suceava... Ambulanta Bucuresti a inregistrat peste 2300 de solicitari, in week-endul de Paste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x