Antena Căutare

UPDATE! Bercea Mondial ramane in arest. Curtea de Apel a admis recursul procurorilor

Bercea Mondial ramane in inchisoare. Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor la decizia de eliberare data de Tribunalul Olt.

UPDATE!


Mircea Basescu: Nu i-am trimis avocat lui Bercea



"Nu eu i-am cerut sa-l apere pe Bercea Mondial. Sunt o casa de avocatura, una foarte cunoscuta aici la noi (Constanta - n.r.). Tatal lui Serban, Sorin Calafus, m-a reprezentat pe mine in procesul pe care l-am avut cu Sorin Rosca Stanescu, dar nu i-am cerut eu sa-l apere pe Bercea", a declarat Mircea Basescu, citat de Mediafax.

"Am vorbit cu Sorin Calafus despre acest caz, ca si depre alte cazuri de acest fel de la noi din tara. Mi se pare normal sa vorbim. Dar nu i-am cerut niciodata sa-l apere pe Bercea Mondial. E o casa mare de avocatura, e treaba lor pe cine aleg sa apere. Nu pot eu sa le spun pe cine sa apere", a adaugat Mircea Basescu.







"Domnul Basescu este nasul uneia dintre nepoatele lui Bercea. Eu si cu tatal meu suntem avocatii familiei Basescu de ceva timp. Data fiind legatura dintre familia Anghel si familia Basescu Mircea...Bercea este un tip deosebit...are o cultura, un vocabular... Este un personaj ok, este peste media de IQ a cetatenilor de etnie roma. Domnul Mircea Basescu a apelat la noi ca sa-l aparam pe Bercea, care este complet demoralizat. Este la prima sa experienta cu inchisoarea"


Tatal lui Serban Calafus, avocatul Sorin Calafus, l-a aparat pe Mircea Basescu in procesul cu jurnalistul Sorin Rosca Stanescu.

In luna august a acestui an, mai multe stenograme aparute in raportul final al Comisiei de Disciplina pentru procurori din cadrul CSM au dezvaluit faptul ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 300.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial in schimbul eliberarii acestuia din arest.

Legatura lui Bercea cu familia prezidentiala a fost confirmata dupa ce interlopul a fost prezent anul trecut, in octombrie, la inmormantarea mamei presedintelui Basescu.

Se pare ca fratele presedintelui Traian Basescu si Bercea Mondial, capul lumii interlope din Olt, sunt incuscriti. Mircea Basescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea, intr-o biserica de cartier din Constanta.

Bercea Mondial s-a laudat de mai multe ori, in fata procurorilor care l-au arestat, cu relatiile sale cu familia prezidentiala. Potrivit Tribunalului Olt, Bercea este convins ca nu va ajunge sa fie pedepsit pentru faptele sale datorita stranselor legaturi cu Traian Basescu.

Bercea Mondial este cercetat intr-un dosar pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes.



sursa: Antena3

foto:facebook.com

VIDEO! Criza de morfina la Targu-Jiu... Rapire cu iz de telenovela, la Iasi. Furata de langa sot de un fost iubit din urma cu 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x