Antena Căutare

UPDATE Bucurestiul, paralizat de greva! Metrorex a incheiat greva

Peste 600 de mii de bucuresteni au fost nevoiti astazi sa-si caute un alt mijloc de transport ca sa ajunga la munca, deoarece angajatii de la metrou au intrat in greva. Si putea fi mult mai rau! Angajatii RATB anuntasera si ei greva generala pentru astazi, dar s-au razgandit.


Angajatii Metrorex au fost in greva intre orele 4:00 - 12:00. Protestul a fost mai scurt decat se anuntase initial, decizia fiind schimbata la cererea Fundatiei "Salvati-va Ingerii", care organizeaza un concert umanitar in data de 1 iunie in Piata Constitutiei, avand ca scop strangerea de fonduri pentru construirea noului Spital Marie Curie.

Greva de solidaritate a angajatilor RATB a fost suspendata, dupa doua ore de protest. Presedintele Uniunii Sindicatelor din Transportul Public Local, Vasile Pietrariu, a anuntat ca RATB a reluat lucru din cauza presiunilor venite din partea administratiei.

Haosul s-a creat imediat in Bucuresti, iar marile bulevarde s-au format cozi de masini. Pe traseu au iesit echipaje ale politiei, care au incearcat sa fluidizese traficul. Ploua cazuta in ultimele ore in Capitala a ingreunat si mai mult circulatia. Cele mai aglomerate au fost bulevardele Iuliu Maniu, Magheru, Mihai Bravu, Stefan cel Mare.

Nastase isi pedepseste fiul ca si-a desenat o zvastica pe mana... Explozie mortala la CET Bacau: Un om a murit si altul este ranit grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x