Antena Căutare

Update: COD GALBEN de ploi si furtuni

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, intenisificari de vant si grindina. Avertizarea este valabila in intervalul 22 iunie, ora 12 - 23 iunie, ora 21.00. In Moldova, in Delta Dunarii si in toate zonele de deal si de munte vor fi ploi abundente, iar cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si pe arii restranse 50 l/mp. Vor fi conditii de grindina si intensificari de scurta durata ale vantului in timpul ploilor.

VEZI cum e vremea in timp real

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:
Marti, vremea se va mentine instabila. Cerul va fi mai mult noros si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Transilvania, precum si in toate zonele montane. Pe spatii restranse, cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 12 si 20 de grade. Presiunea atmosferica va creste usor in vest si nord-vest.

Miercuri, vremea va fi instabila si racoroasa. Cerul va fi mai mult noros in estul, centrul si sudul tarii, unde pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii mai restranse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 17 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 19 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Joi, vremea se va mentine in general instabila si racoroasa. Vor fi innorari, averse si descarcari electrice in jumatatea de est a tarii si local in restul teritoriului. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va avea intensificari in regiunile estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade.

Citeste si:

Vestul acvatic al Romaniei
Urmarile potopului
Ploaie la Tulcea

Vezi ce avere are Traian Basescu!... Ploile torentiale au facut ravagii in tara. Un clujean a disparut dupa ce masina a fost luata de ape...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x