Antena Căutare

UPDATE! Descinderi la Oravita si Naidas. In vizor, traficantii de tigari

Perchezitii la Oravita. Ofiterii DIICOT si DNA perchezitioneaza casele mai multor persoane suspectate de trafic cu tigari.

UPDATE 10.30: Sase politisti de frontiera de la vamile Oravita si Naidas si trei contrabandisti au fost retinuti, deja, de DIICOT. Ei vor fi dusi la audieri la DIICOT Timisoara.

Perchezitii la Oravita si Naidas. Ofiterii DIICOT si DNA au perchezitionat locuintele mai multor persoane suspectate de trafic cu tigari. Verificarile vizeaza sase politisti de frontiera, care au fost deja dusi la audieri, si trei persoane suspectate de contrabanda cu tigari.

Potrivit sefului DIICOT Timisoara, Mircea Andres, sase agenti de frontiera au fost ridicati in baza unor mandate de aducere, fiind suspectati ca sunt implicati in traficul de tigari printr-o retea care a fost destructurata in decembrie 2010 in Caras - Severin.

"Aceste descinderi sunt urmarea unor cercetari intr-un dosar de contrabanda de tigari in care o retea de traficanti de tigari a fost destructurata in decembrie 201a0, atunci fiind arestate mai multe opersoane din Oravita. In urma declaratiilor persoanelor retinute atunci am inteles ca sunt implicati in aceasta retea si agenti de frontiera responsabili de Zona Verde a granitei intre Romania si Serbia. Am constatat ca tigarile erau aduse si prin Zona Verde cu carute si tractoare, nu neaparat prin punctele vamale. Persoanele ridicate azi vor fi audiate la Cetrul DIICOT de la Resita umand sa vedem daca va fi propusa arestarea acestora la Tribunalul Caras Severin unde s-a judecat si prima parte a dosarului si de a carui competenta sunt acesti agenti de frontiera", a declarat Andres.

Sursa: Antena3


VIDEO! Muncitor salvat de sub un mal de pamant in Giurgiu... Mazare: Trebuie sa inchidem primaria din cauza unei hotarari de guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x