Antena Căutare

UPDATE! Dosar penal pentru fiul consilierului PDL din Tulcea care a provocat un accident in lant in Capitala

Fiul unui consilier PDL din Tulcea a provocat un accident in Bucuresti. Desi minor si baut, acesta s-a urcat la volan cu toate ca stia foarte bine ca incalca orice regula a circulatiei. Au fost suficiente cateva minute pentru ca tanarul sa faca ravagii in plin centrul Capitalei. A lovit un taxi, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a mai lovit alte 3 masini parcate regulamentar. Era cat pe-aci sa loveasca si doi oameni care asteptau un taxi.

UPDATE 17.15: Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal in cazul fiului consilierului PDL din Tulcea care a provocat un accident in lant in capitala.

Cei doi baieti de bani gata abia ce plecasera dintr-un club. La volan s-a urcat tanarul de 17 ani. Pe Calea Victoriei, insa, a pierdut controlul autoturismului si a lovit un taximetrist aflat in miscare, in masina caruia se aflau doi clienti. L-au prins politistii sectiei 1 la cateva minute si l-au adus la locul accidentului. Cand au vazut pagubele, proprietarii masinilor avariate au rabufnit.

Soferul amator a fost testat cu etilotestul. Probabil pentru a nu-si dezvalui identitatea, tanarul a iesit de la sediul "Accidente usoare" cu capul acoperit.

Minorul se numeste Bibu Alexandru Florin si este fiul consilierului local al PD-L Tulcea, Bibu Alexandru Florin. Pe 21 august tanarul implineste 18 ani, adica varsta la care putea urca la volan.

Acum, ofiterii de la rutiera i-au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis.




Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Descinderi in Maramures: Este vizata o retea de contrabandisti cu tigari... UPDATE! Avocatul Ancai Boagiu, despre audierea la DNA: E un spectacol. Au vorbit despre valurile Dunarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x