Antena Căutare

UPDATE! Elicopter prabusit la Tulcea: 8 victime, toate de nationalitate ucraineana

Un elicopter privat, cu 8 pasageri la bord, s-a prabusit in localitatea Ostrov, din judetul Tulcea. Cinci persoane si-au pierdut viata, trei fiind transportate in stare grava la spital, potrivit primelor informatii. Primele ipoteze in cazul prabusirii elicopterului de la Ostrov sunt eroare de pilotaj sau o defectiune tehnica

UPDATE! Prefectul judetului Tulcea, Gudu Vasile, a precizat, la un post TV, ca toti pasagerii si membrii echipajului erau de nationalitate ucraineana.

Potrivit directorului general al Romatsa, Bogdan Donciu, in accident a fost implicat un elicopter de tip K-26, destul de vechi si utilizat, in general, la lucrari agricole.



Elicopterul venea din Republica Moldova si se indrepta spre Turcia impreuna cu un alt elicopter, care a aterizat langa el pentru a-i acorda asistenta. Cele doua elicoptere aveau autorizatie de survol.

La fata locului au ajuns ambulante si echipaje de interventie.

Ancheta a fost preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Adjunctul procurorului general al Romaniei, Marius Iacob, insotit de un procuror criminalist, a plecat spre localitatea Ostrov, informeaza Mediafax.

Stire in curs de actualizare...

Foto: pixmule.com

Cutremur de 4,1 grade pe scara Richter in zona Vrancea... UPDATE! Autobuz cazut de pe o paserela in Arges: 32 de persoane ranite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x