Antena Căutare

UPDATE Femeia care s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental a lasat un bilet de adio

Cu inima franta, dupa un divort, o femeie s-a sinucis de Ziua Indragostitilor! Hotarata sa nu supravietuiasca, s-a aruncat de la etajul 17 al unui hotel din centrul Bucurestiului. Si-a planuit moartea in cele mai mici detalii. A platit o suta de euro pe camera si le-a cerut angajatilor sa nu fie deranjata. Dupa ce a scris biletul de adio, a sarit in gol de la 50 de metri inaltime.

UPDATE 19:15 Elena s-a cazat la hotelul din inima Bucurestiului ieri la pranz. Peste 400 de lei a platit pentru o camera, una de la etajele superioare. Si-a dorit-o in mod special. Pentru a admira privelistea, le-a explicat receptionerilor.

De fapt, avea alte planuri. Inainte de a urca in camera, i-a rugat pe angajati sa nu fie deranjata. N-au mai vazut-o de atunci.

Ce s-a intamplat in incaperea de la etajul 17? Anchetatorii se chinuie acum sa afle. Si sa reconstituie ultima noapte din viata femeii. Stiu sigur ca Elena a scris un bilet de adio. Nu mai suporta singuratatea.

Dimineata, la ora 7, a sarit in gol de la 50 de metri. A murit pe loc.

Femeia de 35 de ani lucra ca functionar la Protectia Copilului. Se ocupa de micutii cu handicap. Locuia intr-un bloc din zona Obor, la etajul 6. N-a vrut sa moara acolo. Sora ei sta in acelasi bloc, la un etaj superior.

De aproape un an, femeia s-a despartit de sotul ei. Erau in curs de divort. Barbatul a pastrat aparrtamentul familiei si a inceput imediat o alta relatie. Elena n-a putut sa treaca peste despartire!

S-a gasit biletul de adio in cazul bucurestencei care s-a aruncat de dimineata de la etajul 17 al unui hotel de lux din Capitala. In el, femeia isi explica gestul. De altfel, se pare ca vorbise cu niste prieteni si le daduse de inteles ca are de gand sa-si puna capat zilelor.

Cert este ca tanara s-a cazat la hotel ieri si a cerut sa nu fie deranjata. Medicii ajunsi la locul tragediei nu au mai putut face nimic sa o salveze.

Deocamdata procurorii de la tribunalul Bucuresti au deschis si o ancheta, dar cel mai probabil cazul va fi clasat ca si sinucidere. Femeia era casatorita, dar se despartise in urma cu un an de sotul ei.

Clinica din Galati unde a fost operata femeia care a murit dupa interventia de liposuctie ar putea fi inchisa... UPDATE Mai multe laboratoare de cannabis, descoperite in sapte apartamente din Capitala. Traficantii erau studenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x