Antena Căutare

UPDATE: Fiul fostului ministru Placinta a fost retinut pentru tentativa de omor

Andrei Razvan Placinta, fiul fostului ministru al Tineretului si actual senator PDL Sorina Placinta, este cautat de Politie dupa ce a fost implicat luni noapte intr-un scandal cu impuscaturi in Capitala. O persoana a fost transportata la spital in urma altercatiei.

UPDATE 17.20: Procurorii au emis mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Andrei Razvan Placinta

UPDATE 15.30: Sorina Placinta, mama lui Andrei, s-a prezentat la Parchet insotita de doi avocati. Ea a precizat ca fiul sau va raspunde pentru faptele sale, nefiind vorba de vreo implicare politica.

Totul s-a petrecut pe strada Berzei din Capitala. Andrei Placinta (foto jos) s-a luat la cearta cu prietena sa pe care, spun martorii, a si lovit-o de cateva ori. Aceiasi martori sustin ca tanarul consumase substante etnobotanice.

2010/12/07//158505-razvan_placinta.jpg

La un moment dat, doi trecatori au incercat sa intervina pentru a aplana conflictul. Unul dintre ei, sustin martorii, a fost slovit cu masina de catre scandalagiu, dupa mai multe incercari esuate.

Speriat ca va avea aceeasi soarta, al doilea trecator care sarise in ajutorul femeii a scos un pistol si a tras cateva focuri de arma. Apoi s-a facut nevazut.

Cand au ajuns la fata locului, politistii nu i-au mai gasit decat pe barbatul calcat cu masina si pe iubita batuta mar. Barbatul care a incercat sa aplaneze conflictul dintre cei doi a fost transportat la spital, cu piciorul rupt.

Politistii il cauta acum pe tanarul care a pornit scandalul. Au aflat deja ca e vorba de fiul Sorinei Placinta, fost ministrul al Tineretului si Sportului.

Andrei Placinta, in ipostaze homosexuale cu simboluri sataniste la gat

Andrei Placinta a mai ajuns in atentia presei, dupa ce a postat mai multe poze controversate pe internet. La numai 20 de ani, fiul Sorinei Placinta ar putea ajunge dupa gratii, dupa ce a fost acuzat ca a profanat monumente. Despre Andrei Razvan Placinta se spune si ca este satanist si homosexual. Iar Andrei Placinta n-a negat niciodata acuzatiile. Din contra, le-a intarint, postand pe internet poze compromitatoare.

Chiar in timp ce mama sa, Sorina Placinta, era ministru, baiatul a postat pe internet poze in care simula saruturi cu alti barbati. Fotografiile il infatiseaza pe Andrei Placinta alaturi de doi tineri, in ipostaze care tind sa demonstreze ca are inclinatii homosexuale. Sorina Placinta spunea la acea data ca este mandra de fiul ei, ca este independent si ca asa l-a crescut.

O alta fotografie alimenteaza zvonurile privind apropierea sa de un cult religios acuzat de practici sataniste. Presa a scris anul trecut ca fiul fostului ministru PDL a devenit, la varsta de 18 ani, preot al "Primei Biserici Ateiste", un cult care neaga existenta lui Dumnezeu si este considerat de unii preoti ca fiind similar celor sataniste. Membrii acestei grupari au drept scop sa elibereze lumea de religie.

Medalionul pe care il poarta la gat baiatul in una dintre fotografii este o pentagrama, cel mai cunoscut simbol al satanismului.

De altfel, Placinta junior nu si-a ascuns niciodata orientarea religioasa. Iar ca sa demonstreze acest lucru a postat pe Internet poze in care urina pe o troita maramureseana. Langa ea a lasat si un comentariu: "Asta fac eu cu Dumnezeu".

Pentru fapta sa, fiul Sorinei Placinta risca intre 3 luni si 3 ani de inchisoare pentru profanarea unui monument.

Criza de brazi de Craciun in piete... VIDEO! Urmarire spectaculoasa in Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x