Antena Căutare

UPDATE! Fiul sefului vamii de la Portile de Fier I, arestat pentru 29 de zile dupa ce a tras cu o pusca in mai multe masini

Fiul sefului vamii de la Portile de Fier I a fost arestat, miercuri, pentru 29 de zile. El este acuzat ca a tras cu o pusca in mai multe masini si a spart geamurile unui apartament.

UPDATE! Marti, tanarul care a tras cu o pusca de vanatoare in patru autoturisme a fost retinut pentru 24 de ore.

Tanarul de 23 de ani a luat pusca de vanatoare a tatalui sau si a ciuruit mai multe autoturisme. Fiul sefului vamii Portile de Fier I a tras nu mai putin de 16 focuri de arma.

Nimeni nu stie deocamdata ce l-a determinat pe tanar sa traga cu arma in masinile din fata blocului. Cert este ca nu a fost prima data.

Politistii au descins la fata locului, dupa ce proprietarul uneia dintre masini a reclamat incidentul la sectie.

Articolul continuă după reclamă

"Se fac cercetari pentru savarsirea infractiunilor de uz de arma letala fara drept, precum si pentru savarsirea mai multor infractiuni de distrugere", a declarat procuror Iulian Odina, purtator de cuvant la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta-Turnu Severin.

In noaptea de anul nou, fiul sefului vamii Portile de Fier I a tras cu o arma in patru masini. Doua dintre autoturisme erau parcate pe trotuar, iar celelalte doua se aflau in trafic.

Foto: legaljuice.com

Seceta face ravagii in Botosani: Fantanile au secat, iar culturile agricole sunt "in stare critica"... FOTO! Tunelul de 15 miliarde de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x