Antena Căutare

UPDATE! Forfota concediilor de Craciun: Cum se circula pe DN1

Multi romani au incuiat deja usa dupa ei si au luat drumul partiilor. Cu trei zile inaintea Craciunului, e agitatie si pe sosele, dar si la pensiunile si hotelurile de la munte. Niciun turist nu s-a mai gandit la Apocalipsa, ci mai degraba la cum sa faca prapad printre sarmale si carnati

Apocalipsa a trecut, zapada a ramas. Distractia dinaintea Sarbatorilor pare s-alunece de minune pe zapada bine instalata. In albul nesfarsit, doar costumele schiorilor mai coloreaza partiile. Si in Busteni, saniile si placile de schi au functionat excelent pe stratul gros de zapada.

In timp ce partiile clocoteau, sarmalele fierbeau in oale, iar mirosul carnii din tigaie invaluia bucatariile pensiunilor din Poiana Brasov.

Cine n-a plecat inca la munte, are viata grea. DN1 s-a umplut inca de aseara. Iar cine se va grabi. mai presus de lege, ramane fara permis. Politistii vor face filtre pe toate drumurile intens circulate.

OBSERVATOR SPECIAL: Astazi a venit Apocalipsa in lumea porcilor... Cadourile de Craciun, raiul firmelor de curierat. Cele mai multe pachete pleaca in Spania, Italia si Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x