UPDATE! Incendiu puternic la un complex comercial din Calarasi

Un incendiu a izbucnit la un centru comercial din Calarasi. Flacarile au cuprins zona in care era depozitata marfa, fumul degajat putand fi vazut de la peste doi kilometri, potrivit martorilor oculari. Cauzele incendiului nu sunt cunoscute, deocamdata. Pompierii au spus ca exista pericol de explozie.

UPDATE 14.00: Pompierii au reusit sa stinga focul

UPDATE 13.00: Conform prefectului judetului Calarasi, complexul comercial era deschis la momentul in care a izbucnit incendiul, dar cei care se aflau in interior au fost evacuati in ordine si nimeni nu a fost ranit.

UPDATE 12.30: Zece echipaje de pompieri se lupta cu flacarile. Incendiul s-a extins pe o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati. Riscul de explozie a fost limitat, alimentarea cu gaz si energie fiind sistata in zona centrului comercial.

Centrul comercial era inchis in momentul in care a izbucnit incendiul. Din primele informatii nu exista victime.

Din cauza fumului dens, exista posibilitatea ca persoanle care locuiesc in vecinatatea hypermarketului sa fie intoxicate.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri