Antena Căutare

UPDATE! Inima lui Adrian Paunescu a repornit, dar starea ramane critica. Medicii incearca sa-l salveze

Adrian Paunescu se simte din ce in ce mai rau, el fiind in prezent in stare grava, a anuntat dr. Serban Bradisteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiaca a Spitalului de Urgenta Floreasca. Poetul, care sufera de insuficienta cardiaca, hepatica si renala, a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca in 26 octombrie.

UPDATE 19:30







UPDATE 16:00:


Citeste un editorial eveniment semnat Ovidiu Ioanitoaia despre Adrian Paunescu » Amintire cu turn si pion


Medicul Serban Bradisteanu a declarat ca starea poetului Adrian Paunescu s-a inrautatit pe fondul unor suferinte mai vechi, precum diabetul de care sufera de 10-12 ani, pacientul suferind cardiaca, renala, hepatica si respiratorie.

Citeste o poveste emotionanta scrisa de Catalin Tolontan despre poetul Adrian Paunescu!

Unul dintre cei mai mari actori ai teatrului si filmului romanesc, Florin Piersic, a vorbit pentru gsp.ro despre ceea ce inseamna Adrian Paunescu.

"De fiecare data cind ii aud numele, lui Adrian Paunescu, fac legatura cu zilele cind am citit una din cele mai frumoase poezii pe care am avut-o in fata, in toata viata mea, "Repetabila Povara". In momentul cind am gasit-o acum multi ani in urma, intr-un ziar, am decupat-o, am citit de citeva ori si mi-a intrat in discheta, adica in creier.

E poezia pe care o iubesc cel mai mult, din cele 180 de poezii pe care le stiu, din toti poetii romani. Sint indragostit de aceasta poezie, si o spun in fata tuturor romanilor. Toti lacrimeaza atunci cind o recit! In poezia aceea se vede sufletul, simtirea si generozitatea, privirea omului si prietenului Adrian Paunescu.

Credeti ori nu credeti, sufar foarte tare pentru ca este bolnav, si-mi doresc ca intr-o zi (eu vorbind zilnic cu fetita lui Ana Maria, care ma tine la curent cu tot ce se petrece), sa aflu ca Adrian Paunescu e puternic, e gata sa ne incinte cu poeziile lui si cu mintea lui, care foarte greu poate fi egalata", a spus Piersic.

Citeste si alte declaratii si mesaje de incurajare ale oamenilor care l-au cunoscut pe Adrian Paunescu!



Adrian Paunescu este unul dintre cei mai prolifici poeti romani contemporani, cunoscut mai ales ca organizator al Cenaclului Flacara.

citeste si..

Adrian Paunescu este cel mai prolific poet roman in viata

Brasov: Pisica taiata cu un cutit de Halloween... Romanii ajung sa cheltuiasca peste 2 miliarde euro pe an pe produse de top fast-food...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x