Antena Căutare

UPDATE: Mama presedintelui, inmormantata miercuri

Presedintele Traian Basescu a stat toata noaptea la capataiul mamei sale. Seful statului a ajuns la Constanta dupa miezul noptii, dupa ce s-a intors de la summit-ul Uniunea Europeana-Asia, de la Bruxelles. Trupul neinsufletit al Elenei Basescu a fost depus marti dimineata intr-o capela din oras. Funeraliile vor avea loc miercuri.


Fratele presedintelui, Mircea, a fost primul care a ajuns, luni seara, la priveghiul mamei sale. La scurt timp, in bloc au intrat pe rand, purtand haine de doliu, Maria Basescu si cele doua fiice: Ioana si Elena.

Presedintele a ajuns la locuinta mamei sale, din Constanta, in cursul noptii. Seful statului le-a multumit celor care i-au prezentat condoleante pentru pierderea suferita.

Tarziu, spre dimineata, o parte din familia Basescu a plecat de la priveghi. Maria Basescu, insotita de fiica cea mica, Elena, si de Mircea Basescu si sotia sa. La iesirea din bloc, sotia presedintelui a impartit prajituri jurnalistilor aflati acolo.

Presedintele a primit vestea mortii mamei sale la Bruxelles, unde participa la Summit-ul UE-Asia. A ajuns in tara cu putin inainte de miezul noptii, cu un avion de linie.

Elena Basescu suferea de cancer la san, iar in octombrie 2009 fost operata la Institutul oncologic din Bucuresti. Cel mai probabil, mama presedintelui va fi inmormantata miercuri.

Explozie intr-un bloc din Timisoara... UPDATE VIDEO! Profesorii protesteaza de Ziua mondiala a Educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x