Antena Căutare

UPDATE! Maramures: 86 de copii de la o gradinita au facut toxiinfectie alimentara

86 de copii de la o gradinita din judetul Maramures au ajuns la spital ieri, dupa ce au mancat macaroane cu branza. 30 dintre ei erau in stare grava. Au facut toxiinfectie alimentara, acesta este verdictul medicilor. Bucatareasa spune ca a gustat mancarea inainte sa le-o dea copiilor si nu a patit nimic, asa ca nu e vina ei.

Unitatea de primiri urgente a spitalului din Sieni s-a transformat parca intr-un spital militar.

Copiii au inceput sa acuze dureri puternice de cap si stari de voma imediat dupa ce au ajuns acasa. La gradinita, mancasera macaroane cu branza, pregatite de o firma de catering.

La scurt timp dupa ce au ajuns la spital, simptomele copiilor s-au agravat. Medicii din Sieni au cerut ajutorul colegilor din Baia Mare. Sase ambulante au transferat 30 de copii in stare grava.

Multi dintre parinti nu au asteptat insa sosirea paramedicilor. Au pornit cu masinile personale spre Baia Mare. Doar zece copii din cei 86 au ramas in spital peste noapte.

Foto: Intact Images


UPDATE! Urmarit general a scapat printre degetele politistilor prahoveni... Inca un membru al Clanului Ghenosu, retinut pentru santaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x