Antena Căutare

UPDATE! Mircea Lucescu, cu sapte coaste fracturate si sange in cavitatea toracica dupa accidentul rutier

Mircea Lucescu a fost ranit vineri intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti. Antrenorul se afla la volanul masinii sale in momentul accidentului. El a fost scos din masina de echipele de descarcerare si internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

UPDATE! 16:26 Medicul primar Andrei Georgescu, seful departamentului Urgente din Spitalul Universitar, a declarat pentru GSP.ro: "Situatia lui Mircea Lucescu pare ceva mai complicata decit s-a crezut in primul moment. Nu dramatica, dar ceva mai sensibila. Se pare ca nu 3, ci 7 coaste ar fi afectate. Continuam investigatiile".





UPDATE! 16:14 In aceste momente se discuta varianta ca Mircea Lucescu sa fie transportat la un spital din Donetk cu un avion privat anunta gsp.ro. Propunerea ar fi venit din partea lui Rinat Ahmetov, patronul lui Sahtior.

UPDATE! 16:06 Mircea Lucescu are patru coaste fracturate si sange in cavitatea toracica, iar dupa investigatii a fost internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Starea lui este stabila.

UPDATE! 15:03 Lucescu a suferit o contuzie toracica si va fi supus unor investigatii medicale specifice, cum sunt electrocardiograma, computer tomograf, analize de sange, potrivit lui Catalin Carstoiu, managerul unitatii sanitare.

Potrivit primelor informatii, masina lui Mircea Lucescu a intrat in coliziune cu un tramvai. Accidentul a avut loc pe bulevardul Vasile Milea din Capitala.

Cauza oficiala a accidentului nu a fost facuta publica. Se pare insa ca Lucescu ar fi incercat sa vireze la stanga fara sa se asigure corespunzator.

Daniel Vasile, reprezentant al ISU Bucuresti, a declarat ca accidentul a avut loc in jurul orei 13.40 si s-a soldat cu doua victime.

Victimele au fost preluate de ambulante si transportate la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Potrivit lui Bogdan Oprita, reprezentant al SMURD Bucuresti, Mircea Lucescu era constient cand a fost scos din masina accidentata si transportat la spital. Antrenorul a suferit o contuzie toracica.

Cea de-a doua victima se afla intr-o stare mai buna si nu are leziuni grave.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

VIDEO! Imbulzeala la apa sfintita, de Boboteaza... Un avion al companiei Alitalia, retinut la sol pe Otopeni din cauza unei probleme tehnice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x