Antena Căutare

UPDATE! Perchezitii in Deta: Arme albe, pistoale si masina fiului primarului, gasite

Fortele de ordine au perchezitionat locuintele mai multor prieteni ai lui Bogdan Roman. Autoritatile au gasit deja masina acestuia, dar si mai multe arme. Autoturismul se afla in curtea unui prieten. Bogdan Roman a fugit in urma scandalului din noaptea de sambata spre duminica si este cautat de politisti.

UPDATE: 17.30: Avocatul celor patru suspecti in cazul de la Deta sustine ca Bogdan Roman tine legatura cu familia. Avocat: "Bogdan Roman vrea sa se predea, dar ii este frica de eventuale repercursiuni".

UPDATE: 14.30:
In urma perchezitiilor, politistii au descoperit un arsenal de arme albe: sabii, topoare si cutite. De asemenea, au fost gasite numeroase cartuse si doua pistoale, dintre care unul se pare ca este de foc.

Armele au fost gasite in curtea unei case vecine cu locuinta lui Calin Roman din Deta, una dintre ipoteze fiind ca armele au fost aruncate in curtea respectiva de catre persoane implicate in scandalul petrecut la sfarsitul saptamanii trecute.

Intre timp, a fost gasita si masina lui Bogdan Roman, la Timisoara, in apropierea locuintei iubitei acestuia.



Trei tineri au fost injunghiati, in urma conflictului izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul localitatii Deta.

Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Si fratele acestuia, Calin Roman (27 de ani), a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

In aceasta cauza sunt cercetati atat fiii primarului din Deta, cat si alte trei persoane. Patru dintre acestia au fost retinuti, iar Bogdan Roman este in continuare cautat.

Fiul cel mare al primarului este dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera. Pe numele acestuia, a fost emis mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman.

Luni seara, judecatoria Deta a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Calin Roman si pentru alti trei suspecti.



Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

DNA si-a epuizat bugetul: Ofiterii sub acoperire, prin cluburi de lux... VIDEO! Promotii: Mii de constanteni s-au calcat in picioare intr-un hypermarket...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x